Werkplaats Autocoro

Onderhoud occasions bij Garagebedrijf Autocoro in Bosschenhoofd regio Roosendaal

Elke occasion in Bosschenhoofd regio Roosendaal en omstreken is voor onderhoud aan het juiste adres bij Autobedrijf Autocoro. Onze werkplaats is uitgerust met degelijke apparatuur om uw tweedehands auto een kleine of grote beurt te geven. Ook voor de jaarlijkse APK keuring kunt u bij ons terecht. Bel gerust met 0165-542046 of 06-53758732 voor het maken van een afspraak.

Reparatie occasions


Een ongeluk zit in een klein hoekje… Omdat het al vervelend genoeg is als u onverhoopt schade aan uw auto heeft, zorgt Autocoro voor een snelle en correcte reparatie. Dus naast preventief onderhoud bent u ook voor schadereparatie welkom in onze werkplaats.

Werkplaats afspraak

Mocht u op zoek zijn naar een garagebedrijf in de omgeving van Bosschenhoofd regio Roosendaal, Bergen op zoom of Breda en zoekt u een goed adres voor onderhoud en reparatie? Wij kunnen het u allemaal bieden en dit alles tegen zeer goedkope tarieven. Al onze reparaties en onderhoud gebeurt altijd in goed overleg met u zodat u geen dure rekeningen achteraf krijgt gepresenteerd. Wilt u weten hoe voordelig wij uw auto kunnen repareren en of onderhouden, neem dan vrijblijvend contact op met Garagebedrijf Autocoro aan de Pastoor van Breugelstraat 166 in Bosschenhoofd regio Roosendaal voor het maken van een afspraak. De routeplanner wijst u de weg.